Gastenboek

ivo verhulst schreef:

Ik zou jullie willen bedankten ,ik heb de laserbehandeling in mechelen gedaan en ben nu al 9 maand zonder te roken bedankt

Luc Moris schreef:

Bij deze zeg ik een hele grote MERCI en bedankt voor jullie werk.
Ik ben nu al iets meer dan 10 maanden rookvrij en ik denk niet dat er mensen zijn die meer rookten dan ik (waar ik zeker niet trots op ben/was) ik rookte 3 a 4 pakjes bastos per dag. En ik ga niet zeggen dat het stoppen vanzelf gaat, maar je krijgt een verdomd goede basis mee en je kopje word bij wijze van spreken gereset op nul betreffende de nood aan sigaretten.
Je moet de gewoonte overwinnen om ze te nemen uit automatisme.
Want na behandeling heb je ze écht ni meer nodig!!
Na mijn behandeling is er ook een vriend van mij die een lasertherapie heeft gedaan....en die is gegaan omdat ik al zoveel mensen heb door verwezen over de jaren (dit is ook mijn derde keer gespreid over 15 jaar zeg ik eerlijk) en die effectief gestopt zijn.
Maar hij was al na 3 dagen terug aan het roken...
Tja ik zeg altijd … bij deze behandeling of welke dan ook staat er niemand bij jouw die je handje vasthoud en iedere keer nee foei zegt..
Je moet zelf ook wel iets willen .
Zelf denk ik er soms in bepaalde situatie er ook nog aan bv.. ooh was toch gezellig op terras roken met de gasten.. maar nu denk ik direct aan mijn gezondheid en ook winst in de pocket en drink een slok water en poef zin is verdwenen.
NOGMAALS BEDANKT en als ik het nog goed voor heb was het Christa een nederlandse die mij laatst behandelt heeft.. DANK UUUUU wel !!!!

MARC SNEBBOUT schreef:

Beste, op 21 november j.l. kreeg ik van één van uw mensen een behandeling met laser om te stoppen met roken. U hoort mij wellicht graag zeggen dat ik – toch bij een maand later – nog steeds rookvrij ben. De ontwenning verliep voor mij heel rustig en nu krijg ik nog maar zelden zin in een sigaret. Daar verzet ik me dan ook niet tegen, maar laat die gedachte rustig over me
heengaan en een paar seconden later verdwijnt die ‘ drang ‘ vanzelf. Intussen heb ik al een hoop reclame gemaakt en mensen naar jullie doorverwezen.

SVEN LOGIST schreef:

Ik had een afspraak in Ekeren om te laseren, sinds die dag niet meer gerookt en ik voel mij fantastisch. De Zin is echt weg en de gewoonte onderdruk ik met King pepermunt en het werkt. Ik had zeker van twijfels maar tot nu toe loopt het perfect.

DIRK VAN ECHELPOEL schreef:

Langs deze weg wil ik Jolanda en het hele rookstop team nogmaals bedankt om mij van die vervelende gewoonte af te helpen, ik ben nu rookvrij, zonder problemen. Al een half jaar dus en heb geen behoefte aan een nabehandeling. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd naar jullie adres het goede resultaat.
Nogmaals bedankt en succes, een niet roker.

JAN EYCKMANS schreef:


Ik zou Jolanda persoonlijk willen bedankt voor de mooie complimentjes die ze maakte tegen mij, het heeft me extra gestimuleerd om van de sigaretten af te blijven ,
ben echt blij dat ik deze therapie heb laten doen.
Groetjes Jan

KATIA EN LUC SLOOTMANS schreef:

We gebruiken zelfs geen nicotinekauwgom of pleisters meer, ik denk er ook nooit meer aan. Als ik tussen rokende vrienden of collega’s sta vind ik dat het gewoon stinkt.

Ik ben zeker geen anti-roker geworden, ik respecteer hun keuze, maar mij zegt het gewoon niets meer. Het valt me op hoeveel tijd ik win, ik ben veel actiever nu ik geen pauze meer hoef te nemen om te roken. Mijn werk gaat veel sneller vooruit en bovendien heb ik meer energie. Het is een groot voordeel dat je bijna nergens meer kan roken.

HEER BAETENS schreef:

Bedankt dames en heren , het is nu al 6 jaar geleden dat ik dank zij jullie mijn laatste sigaret gerookt hebt, nog steeds onder geen enkele omstandigheid verlang ik
er naar terug!

JENS VAN STEENLANDT schreef:

Ik wil jullie bedanken, ik ben vandaag exact 2 jaar gestopt met roken en voel mijn fantastisch !!!!!!!!!!!!!! Bedankt !!

HENDRIK THYS schreef:

Het is precies 1 week geleden dat ik bij Liesbeth was voor de rookstop-behandeling en ik heb ondertussen helemaal niet meer gerookt. Dit is de 1e keer in 40 jaar!

Het is tot nu toe vrij makkelijk gegaan, geen onweerstaanbare drang meer naar de sigaret, geen stemmetje meer dan mij continue stoort en mij tot roken wil verleiden.
Samengevat vind ik het ongelofelijk dat dit resultaat met slechts één behandeling kon bekomen worden en ik hoop dat ik nu definitief verlost mag zijn van de sigaret.
Ook bedankt voor de goede info en tips die je me gegeven hebt.

PASCAL DE SWART schreef:

Eindelijk zijn we van het roken verlost !!! Bedankt !!!

ESTHER DE JONG schreef:

Ik ben 10 maanden geleden ( op 14 januari ) bij jullie geweest, om mezelf te laten laseren, voor het roken. Nou, ik wil jullie toch even laten weten, dat ik nog steeds niet heb gerookt.


Ik had echt nooit gedacht dat het zou helpen, want ik rookte een pakje sigaretten per dag en ik wil jullie hier even voor bedanken op deze manier!

MARC UYTTERHOEVEN schreef:

Morgen ben ik 1 jaar rookvrij na een laserbehandeling van jullie, bedankt!

SOFIE VAN GESTEL schreef:

Goedemiddag,
mijn vriendin en ik zijn 7 maanden geleden gestopt met roken. Wij hebben vorig jaar een laserbehandeling laten doen bij jullie en hebben sindsdien geen enkele sigaret meer gerookt!

We hebben er beiden ook weinig moeite mee gehad …. Dus missie geslaagd, waarvoor dank !!!

WERVER VERDONCK schreef:

Beste Liesbeth, ben nu 5 weken rookvrij, ben een gelukkig man, bedankt!

Teken het gastenboek

Plaats reactie