Getest op mensen

Getest in de media: stoppen met roken met laser 

 
Lasertherapie wordt vergoed door mutualiteiten 
 
Ook getest op mensen
 
 Interview Sergio TVL
 
VTM nieuws
 
VTM nieuws
 
Paul von Hebel, zaakvoerder van Rookstop, zegt altijd ‘meer pret zonder sigaret’.
 
Mede door de oprichting van zijn label ‘via laser’ en zijn inspanningen wordt de behandeling sinds 1 januari door bijna alle mutualiteiten vergoedt!
 
Goed wetenschappelijk onderzoek en gedegen dubbelblinde onderzoeken heeft er vooral de laatste tijd toe bijgedragen dat Rookstop een begrip geworden is van efficiëntie, kwaliteit en deskundigheid.
 
Sinds de oprichting in 1989 met zijn eerste praktijk in Ekeren, zijn door mond tot mondreklame nog 4 centra geopend, onlangs nog in Mechelen en St Niklaas.
 
Paul von Hebel : “Voorkomen is beter dan niet meer kunnen genezen. Van de bijna 4 miljoen rokers in België zal door het roken een kwart zijn pensioen niet halen. Roken is besmettelijk want zien roken doet roken. Vrijwel niemand ziet de langetermijngevolgen over 20 jaar. Het is een sluipmoordenaar, net als asbest”.
 
Vele bekende Vlamingen zijn met behulp van Rookstop met roken gestopt en ook op TV is zijn unieke lasermethode al vele malen vertoond (zie fragmenten bovenaan).
 
Stoppen met roken is één ding, het ook volhouden is wat anders. Dàt lukt alleen als je er zelf van overtuigd bent dat je moet stoppen. Helaas bereiken ons ook geregeld berichten van rookstopbehandelingen die onprofessioneel gedaan worden. Wij willen ons daarvan volledig distanciëren. De behandeling duurt een uur, inclusief intake-gesprek en medische vragenlijst en staat onder toezicht van gediplomeerde therapeuten.
 
Ga uitsluitend naar therapeuten met dit gedeponeerde logo welke niet gekopiëerd mag worden.
 
Erkende praktijken zijn:
 
ROOKSTOP ANTWERPEN - EKEREN - MECHELEN - SINT NIKLAAS 03 663 73 23
 
* Het succes van de behandeling is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de motivatie van de patiënt. De genoemde succespercentages en resultaten van de behandeling zijn ter indicatie maar kunnen per individu verschillen.